Privatna vila gospodina Georga Stumpfa - Beč

U saradnji sa kompanijom JANKI Industriemontagen GmbH iz Beča, a nakon više uspešno realizovanih zajedničkih poslova u Beču i okolini, uspeli smo da, na osnovu najkonkurentnije ponude i najkvalitetnije izrađenog uzorka ograde stepeništa, sklopimo ugovor sa kompanijom STUMPF AG za izradu stepenišne ograde najskuplje privatne vile (15 miliona evra) u najelitnijem delu Beča.

Vila je vlasništvo gospodina Georga Stumpfa, vlasnika kompanije STUMPF AG i čoveka koji je izgradio Millenium centar, najvišu poslovnu zgradu u Beču u sklopu koje je i veliki tržni centar. Impozantna vila u američkom stilu prostire se na placu vrednom 5 miliona evra, poseduje zatvoren bazen, garažu za 40 automobila, bioskopsku salu....

Kompanija OGANJ kovano gvožđe dala je svoj doprinos estetskoj vrednosti ove vile u vidu spiralnog stepeništa od kovanog gvožđa prema dostavljenom dizajnu. Model sam po sebi ne odaje utisak glamura, ali je njegova izrada u radijusu, zbog odabira materijala, bila veliki izazov i za iskusne majstore kakve OGANJ u svom timu poseduje. Osim toga, visoki standardi kvaliteta izrade i završne obrade kakve je investitor postavio, doprineli su da usvojimo posebne tehnologije izrade koje će poslužiti kao iskustvo za neke naredne projekte.

Kako je vila potpuno zatvorena za javnost, obzirom da je reč o privatnom posedu, uspeli smo uslikamo nekoliko fotografija koje Vam rado prezentujemo, a Vi procenite da li je OGANJ dorastao izazovu. 

Posetite sajt kompanije STUMPF AG iz Beča.

Napravili ste listu želja?

Ne možete da se odlučite za model? Pošaljite nam vašu listu želja i pomoći ćemo vam da odabirete pravi proizvod.

Predhodna stranica