Hotel "IZVOR" - Aranđelovac

Dugo godina je ovaj objekat čamio izložen vremenskim neprilikama čekajući nekoga ko u njemu nije video samo sive zidine nekada uspešnog hotela, već viziju modernog hotelskog kompleksa koji bi mogao da preporodi ovaj deo Šumadije i postane novi simbol grada Aranđelovca.

Nakon godina renoviranja, dovođenja u prihvatljivo stanje onoga što je decenijama propadalo, gospodin Miroljub Aleksić, vlasnik prvog srpskog lanca hotela sa 5 zvezdica "A-Hoteli", vizionar i pre svega uspešan poslovan čovek, otvorio je ovaj biser Srpskog turizma i dokazao da Srbija i te kako ima šta da ponudi kako svojim tako i stranim turistima.

Saradnja gospodina Aleksića sa našom firmom izrodila je neke od najlepših detalja navedenog hotela po čemu je isti postao prepoznatljiv turistima i posetiocima. Impozantno kružno stepenište u holu hotela krasi ograda koja je proizvod firme OGANJ kovano gvožđe a rađena je u dogovoru sa investitorom. Osim ovog, izrađena je ograda kompletnog stepeništa koje vodi do soba hotela, ograda balkona iznad prelepog zatvorenog hotelskog bazena, ograda kafe bara u holu hotela kao i kompletan baštenski garniturni nameštaj (stolovi i stolice) u dve varijante.

Dokaz kvaliteta i uspešne saradnje potvrđen je našim angažovanjem na ostalim projektima koje gospodin Aleksić realizuje u Srbiji.

Posetite WEB stranicu Hotela Izvor u Aranđelovcu

Napravili ste listu želja?

Ne možete da se odlučite za model? Pošaljite nam vašu listu želja i pomoći ćemo vam da odabirete pravi proizvod.

Predhodna stranica